Oikean pisaraerottimen valinta

Työstökoneeseesi sopivan CFM/m3/h -virtauksen valinta on helppoa 3ninen kanssa. Tämän helpon laskennan avulla saat ohjeet työstökoneeseesi sopivan 3nine-pisaraerottimen valintaan.

Jokainen kilpaileva suodatinteknologia suosittelee 3ninen pisaraerottimia korkeampaa virtausastetta (CFM/m3/h), koska niiden on pakko. Esimerkiksi Mechanical solutions edellyttää 3-4 kertaa suuremman CFM/m3/h -asteen suodattimiensa ja yleensä pidemmän laitteistoketjunsa takia, jotka lopulta saavat aikaan paineen alenemisen. 3ninella ei ole vastaavia ongelmia, koska me emme vedä teollisuusilmaa suodattimen läpi. Näin ollen työstökoneellesi sopivan CFM/m3/h -virtauksen valinta on helppoa 3ninen kanssa. Mittaat vain hytin kuutiomäärän / kuutiometrit (LxSxK) ja katsot alla olevista laitetiedoista löytääksesi kullekin pisaraerottimelle suurimman mahdollisen hyttikoon.

Tämä on erittäin hyvä aloituspiste, mutta se ei anna ehdotonta tietoa, koska huomioon on otettava muuttujia, kuten ovien koko, miten usein niitä avataan, leikkuunesteen paine, karan nopeus, suoritettava sovellus ja niin edelleen. Nämä kaikki ovat keskeisen tärkeitä tarvittavan virtaussuhteen arvioinnissa. Suosittelemme, että otat yhteyttä 3nineen, jossa myyntiedustajamme auttavat sinua mielellään. Sillä välin voit tarkastella tietoihin pohjautuvasti laitetta, joka todennäköisimmin vastaa tarpeitasi.

GREEN LINE                                      BLUE LINE
Nova          2m³                                  Lina             5m³
Anna          6m³                                  Clara           10m³
Lova           9m³                                 Emma          20m³
Nina           12m³                                Petra           10m³