3nine EMO 2019 -lehdistötilaisuudessa

Ennen tämän vuoden EMO-messutapahtumaa Hannoverissa, Saksassa, järjestettiin 8. toukokuuta lehdistötilaisuus ruotsalaiselle medialle. 3nine oli läsnä keskustelemassa EMO:sta foorumina. 

Vuoden teeman, “Älykkäät teknologiat huomisen tuotannon voimavarana!”, mukaisesti painopiste Hannoverin messutapahtumassa on digitalisaatio ja Industry 4.0. Ruotsalainen EMO:n edustaja Trade fair agency järjesti Tukholmassa lehdistötilaisuuden, jossa keskusteltiin EMO:sta foorumina.

John Elliotia, 3ninen markkinointijohtajaa, oli pyydetty kertomaan 3ninen kokemuksista ja osallistumisesta aiemmille EMO-messuille ja siitä, mitä odottaa EMO 2019 -tapahtumasta. Keskusteltaessa Industry 4.0:n ja digitalisaation merkityksestä metalliteollisuudelle, hän halusi korostaa henkilökohtaisten tapaamisten merkitystä.

EMO on metalliteollisuudelle arvokas foorumi, jossa vierailijat voivat olla vuorovaikutuksessa kaikkien uusien tuotteiden ja innovaatioiden kanssa. Mutta ennen kaikkea se on paikka, jossa luodaan hienoja liiketoimintasuhteita ja olemassa olevia suhteita vahvistetaan. Odotamme innolla esiintymistä EMO 2019:ssä!

– John Elliot, markkinointijohtaja, 3nine.


EMO 2019

EMO on maailman johtava metallialan tuotemessutapahtuma. Tänä vuonna se järjestetään 22. kerran 16.–21.9. Hannoverissa, Saksassa. Yli 2000 yritystä 47 maasta on rekisteröitynyt näytteilleasettajiksi.