3nine saavuttaa uuden myyntiennätyksen!

Tärkeä merkkipaalu 3ninen historiassa myyntien saavuttaessa 10 000 000 euroa.

3nine saavutti uuden myyntiennätyksen vuonna 2018. Yritys saavutti ensimmäistä kertaa 10 miljoonaa euroa (11,4 miljoonaa dollaria) tilikaudella, mikä merkitsee 14 % kasvua vuoteen 2017 verrattuna.

Eurooppa ja erityisesti Saksa ovat olleet 3ninen globaali moottori. Olemme tehneet kovasti työtä laajentaaksemme asiakaskuntaamme, ja nyt näemme työmme tulokset – Pohjois-Amerikka on nyt nopeimmin kasvava markkinamme. Odotamme innolla vakaata kasvua vuonna 2019, ja haluamme kiittää kaikkia uskollisia asiakkaitamme, jotka ovat mahdollistaneet kehityksemme.

Patrik Haaster, liiketoiminta-alueen johtaja, metalli

Tämä on merkkipaalu 3ninen historiassa. Tuntuu mahtavalta päättää vuosi 2018 tällä tavalla. Haluan kiittää kaikkia työntekijöitämme heidän erinomaisesta työstään ja vankasta omistautumisestaan vuoden aikana!

Oskar Olai, CEO

3nine tuo puhdasta ilmaa metalliteollisuuteen

3nine on kehittänyt pisaraerottimia metalliteollisuuteen vuodesta 2001. 3nine tarjoaa ainutta teknologiaa, joka erottaa sumupartikkelit teollisuusilmasta ja palauttaa ne uudelleenkäytettäviksi nesteenä ilman suodattimen käyttöä. Erottelemalla jäähdytysnesteen ja öljyn suodattimessa niiden keräämisen sijaan, yrityksesi ympäristövaikutus pienenee.