3nine RIX -öljynkerääjä

3nine tuo Euroopan markkinoille erittäin tehokkaan kiertotoimintaisen öljynkerääjän yhteistyössä japanilaisen RIX-yhtiön kanssa.

Tämä uusi kiertotoimintainen öljynkerääjä erottelee yli kaksi kertaa enemmän jäteöljyä tunnissa tavalliseen hihnaerottimeen verrattuna, mikä pidentää leikkuunesteen ja koneiston käyttöikää ja parantaa työympäristöä.

3nine RIX Oljeskimmer

Jäteöljy on yksi merkittävimmistä syistä leikkuunesteen laadun alenemiselle ja koneen toleranssin heikentymiselle. Jos jäteöljyä ei erotella tauotta, täytyy leikkuunestettä vaihtaa jatkuvasti, mikä aiheuttaa merkittäviä kuluja pitkällä aikavälillä. Jäteöljy vaikuttaa myös bakteerien lisääntymiseen leikkuunesteessä, mikä aiheuttaa ilmassa leijuvia epäpuhtaita nestehiukkasia. Se voi aiheuttaa allergisia reaktioita ja pahaa hajua konepajaympäristössä.

Tämä teknologia hyödyntää öljyn ja leikkuunesteen viskositeetin välistä eroa. Suuremman viskositeetin omaava öljy tarttuu pyörivään kierteiseen laitteeseen, josta se erotellaan poistettavaksi. Kiertotoimintaisella öljynkerääjällä voit erotella 126 % enemmän jäteöljyä tunnissa tavalliseen hihnaerottimeen verrattuna poistamatta leikkuunestettä lähes lainkaan.* Tämä uudenlainen tapa erotella jäteöljyä on erittäin tehokas, leikkuunesteen hävikki on minimaalista, sen ylläpitoedellytykset ovat vähäisiä, käyttökulut pieniä ja laite on kompaktin kokoinen.

Tekniikan on kehittänyt japanilainen RIX-yhtiö erään maailman johtavan autoteollisuusyhtiön pyynnöstä, ja siitä on tullut vakioratkaisu japanilaisissa tehtaissa. Nyt 3nine on aloittanut yhteistyön RIX:n kanssa myydäkseen öljynkerääjää Euroopassa.

* Erään maailman suurimman autoteollisuusyhtiön suorittamien testien tuloksia 6 tunnin testeissä.


RIX, japanilainen yhtiö jonka pääkonttori sijaitsee Fukuokassa, toimii pääasiassa pyörivien liitosten ja öljynkerääjien kehittämisessä. Vuonna 2016 3nine ja RIX aloittivat yhteistyön tavoitteenaan myydä öljynkerääjiä Euroopassa yhteisellä nimellä, 3nine RIX -öljynkerääjä.

3nine on ruotsalainen yhtiö, joka kehittää ratkaisuja teollisuusilman puhdistamiseksi metalliteollisuudessa. Tämä vallankumouksellinen teknologia perustuu lamellierotukseen, mikä saa aikaan erittäin korkeatasoisen puhdistuksen erittäin kompaktissa muodossa ja edellyttää vähäistä ylläpitoa.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä: John Elliot, markkinointipäällikkö, 3nine AB
Sähköposti: [email protected] tai puhelin +46 8 6013544