Enemmän yhteistyötä Konecranes Finlandin kanssa

3nine AB ja Konecranes Machine Tool Service ilmoittavat kumppanuudestaan 3ninen pisaraerottimien myynnissä ja palveluissa Pohjoismaiden markkinoilla.

logo3nine AB ja Suomen Konecranes Machine Tool Service ovat tehneet sopimuksen, jonka mukaan Konecranes Machine Tool Service toimittaa 3nine-pisaraerottimia ja palveluita työstökoneasiakkailleen Pohjoismaiden markkinoilla. 3nine-teknologian avulla asiakkaat saavuttavat 99,95 % puhdistustehon vähäisin kustannuksin laitteen elinkaaren aikana saaden aikaan terveellisemmän ja turvallisemman työympäristön työstökoneiden käyttäjille. Yhteistyön tavoitteena on parantaa Pohjoismaiden markkinoiden palvelua ja tukea.

Monet Konecranes Machine Tool Servicen asiakkaat käyttävät jo 3nine pisaraerottimia. 3ninen pisaraerottimien vähäisten käyttökustannusten ansiosta Konecranes myötävaikuttaa puhtaamman tulevaisuuden luomiseen asiakkailleen teollisuuden alalla. Konecranesin kattavan palveluorganisaation kautta 3nine-tuotteet ovat saatavilla myös täyden asennuksen kanssa.

Yhteistyö Konecranesin, maailmanluokan palveluntarjoajan kanssa, on meille merkittävä askel pyrkiessämme antamaan loppuasiakkaille parempaa palvelua ja tukea. Yhdessä Konecranesin kanssa autamme asiakkaitamme saavuttamaan puhtaamman ja turvallisemman työympäristön ja tuottavamman tuotantoprosessin. Olen innoissani voidessamme laajentaa yhteistyötämme Konecranesin kanssa. Tästä tulee palkitsevaa sekä 3ninelle että Konecranesille, mutta ennen kaikkea asiakkaillemme!

Oskar Olai, toimitusjohtaja, 3nine AB.

Haluamme tarjota asiakkaillemme kattavia palveluita, jotka edistävät tuottavuutta ja turvallisuutta. Nämä pisaraerottimet ovat osa palveluvalikoimaamme ja ne tukevat edellä mainittua strategiaamme.

Jukka Penttinen, MTS tuotepäällikkö, Konecranes Finland Oy.

Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä: John Elliot, markkinointipäällikkö, 3nine AB
Sähköposti: john.elliot@3nine.com tai puhelin +46-8-601 3544


Konecranes on maailman johtava nostureita valmistava yhtiö, jolla on laaja asiakaskunta, mukaan lukien yrityksiä valmistus- ja prosessiteollisuudesta, laivanrakennuksesta, satamista ja terminaaleista. Konecranes tarjoaa tuotantoa tehostavia nosturiratkaisuja sekä palveluita kaiken merkkisille nostolaitteille ja työstökoneille. Vuonna 2013 Konecranes-yhtymän liikevaihto oli 2 100 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on 11 800 työntekijää ja 600 liikettä 48 maassa. Konecranes on pörssiyhtiö, jonka osakkeilla käydään kauppaa NASDAQ OMX Helsingin pörssissä (symboli: KCR1V).

3nine on ruotsalainen korkean teknologian yritys, joka tarjoaa ratkaisuja teollisuusilman puhdistukseen. Sen vallankumouksellinen teknologia perustuu lamellierotukseen, joka parantaa öljysumun puhdistusta huomattavasti. Nykyisistä käytännöistä eroten laite ei vaadi jatkuvaa ylläpitoa. 3nine perustettiin Ruotsissa vuonna 2002. Se on myynyt jo yli 13 000 pisaraerotinta tyytyväisille asiakkaille kautta maailman. Vuonna 2013 yhtiön liikevaihto oli 6,2 miljoonaa euroa. 3nine on osa Grimaldi Industri -yhtymää.