Festo Production Ltd

Festo Production valitsi 3nine BLUE LINE -pisaraerottimen tehtaaseensa Jinaniin, Kiinassa.

Kun Festo halusi varmistaa ympäristöstandardinsa Jinanin laitoksellaan, se investoi 3ninen pisaraerottimiin. Nyt Festolla on puhdas, turvallinen ja terveellinen työympäristö.

Vuonna 2011 Feston johto kokosi projektiryhmän, jonka tarkoituksena oli kehittää ja parantaa Jinanin laitoksen ympäristöstandardeja. Yksi suurimmista haasteista oli hankkia ISO 14001 -ympäristösertifiointi ja parantaa laitoksen työntekijöiden terveys- ja turvallisuusoloja, koska konepajassa oli suuri määrä työstökoneiden aikaansaamaa öljysumua. Jos öljysumuun ei puututa, on se haitallista niin ihmisille kuin ympäristölle, ja näin ollen se oli tärkeä prioriteetti. Lokakuussa 2011 projektiryhmä otti yhteyttä 3nine AB:hen ja päätti kokeilla 3nine BLUE LINE  -pisaraerotinta.

Ilmanlaadun merkittävä parannus
Konepajan ilman hiukkastiheys mitattiin ennen ja jälkeen 3nine-laitteen asentamista. Koska koelaite osoitti merkittävästi parantuneita tuloksia ilmanlaadun suhteen, päätti Festo investoida seitsemääntoista BLUE LINE -laitteeseen. 3nine asensi laitteet muutamassa viikossa ja koulutti samalla Feston henkilöstöä niin, että he pystyivät huolehtimaan jäljelle jääneistä asennustöistä.

3ninen pisaraerottimien ansiosta työskentelemme nyt turvallisessa ja terveellisessä ympäristössä.

sanoo Dr. Zhou Hong, Festo Production Ltd.:n toimitusjohtaja Jinanissa.

Muutaman kuukauden kuluttua Festo päätti asentaa 3ninen pisaraerottimet kaikkiin laitoksensa työstökoneisiin. Tämä investointi käsitti yhteensä 66 BLUE LINE -laitetta. Nyt ilmanlaatu Festo Production Ltd.:n konepajassa on parantunut huomattavasti.


Logo_FestoFESTO
Käyntiosoite : 1156 Yunqiao Rd.,
Jin Qiao Export Processing Zone
Pudong, Shanghai 201206
China
Puh: +86-21+60815100
Internet: https://www.festo.com/