SAMAG Group

Laadukkaat työstökoneet, jotka on viimeistelty pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Yli 700 työntekijällään ja kolmella tuotantokohteellaan Saksassa on SAMAG Group tunnettu maailmanlaajuisesti korkeatehoisista työstökoneistaan.

SAMAG sai alkunsa vuonna 1873 perustetusta Auerbach & Scheibesta, ja se kasvoi nopeasti ympäri maailman tunnetuksi valmistajaksi. Yli 140 vuoden kokemuksella yritys voi olla ylpeä kilpailukykyisyydestään sekä tavoitteestaan oppia uutta joka päivä, vastaten näin asiakkaidensa vaatimuksiin jatkuvasti paremmin. Nykyään yritys on yksi monikaraisten prosessointijärjestelmien edelläkävijöistä, ja se tarjoaa asiakkailleen näiden vaatimuksia vastaavia tavanomaisia sekä mukautettuja työstökoneita. Tuotteiden laatu on yrityksen kunnia-asia, ja siksi monet ajoneuvovalmistajat luottavatkin SAMAG:in työstökoneisiin.

3ninen öljysumunerottimet vastaavat SAMAG:in ympäristökäytäntöjä

SAMAG:lle on tärkeää kyetä vastaamaan asiakkaidensa vaatimuksia ja tarpeita, ja siksi tämä saksalainen työstökonevalmistaja suositteleekin aina 3nine-öljysumunerottimia asiakkailleen. Toinen yritykselle tärkeä seikka on tulevaisuuskeskeisten ja ympäristötietoisten ratkaisuiden kehittäminen ja eteenpäin vieminen pitkäkestoisia, positiivisia muutoksia luodakseen. 3ninen öljysumunerotin vähentää SAMAG-tuotteiden huoltotarvetta sekä auttaa alentamaan laitteiden ympäristövaikutusta, vastaten näin yrityksen ympäristökäytäntöjä.

Mikäli haluat tilata 3nine-yksikön SAMAG-työstökoneeseesi, voit lähettää pyynnön SAMAG:n kotisivujen kanssa tai ottaa yhteyttä paikalliseen 3nine-kumppaniisi. Meiltä löydät työstökoneeseesi sopivan  öljysumunerottimen .


samag_groupSAMAG
Saalfelder Werkzeugmaschinen GmbH,
Geschäftsfeld Machine Tools
Hüttenstraße 21
07318 Saalfeld/Saale
Germany
http://www.samag.de/en/