SCHMID Maschinen

Laatuun ja mukautettavuuteen keskittyvä työstökonevalmistaja.

Laajan tuotetarjonnan omaava, laatuun ja asiakkaiden vaatimusten täyttämiseen keskittynyt saksalainen työstökonevalmistaja SCHMID on metallintyöstöalan yksi ehdottomista johtajista.

Kun SCHMID perustettiin vuonna 1972, olivat yrityksen päätuotteet hydraulisia porausyksiköitä, mutta nykyään SCHMID valmistaa myös useita erilaisia työstökoneita CNC-keskuksista ja mukautetuista työstökoneista kokonaisiin tuotantolaitoksiin. Laatu ja mukautettavuus on aina keskeisessä osassa työstökonevalmistajaa valittaessa, ja SCHMID täyttääkin nämä asiakkaidensa heille asettamat vaatimukset.

SCHMID suosittelee 3nine-öljysumuerottimia

SCHMID:lle on tärkeää kyetä toimittamaan asiakkaansa tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuita, ja hyvän työympäristön varmistamiseksi SCHMID suositteleekin asiakkailleen aina 3nine-öljysumunerottimia SCHMID-työstökoneissa käytettäväksi. 3nine-öljysumunerottimet mahdollistavat puhtaan työtilan, taloudellisia säästöjä vähentyneiden vuosihuoltojen kautta sekä leikkausnesteiden välittömän keräämisen ja uudelleenkäytön.

Tiedämme, että kaikki tehtävät eroavat toisistaan, ja siksi yksilökohtaiset tarpeet tuleekin ottaa ratkaisua suunniteltaessa huomioon. 3ninen öljysumuerotin soveltuu työtapaamme täydellisesti, jonka lisäksi kyseessä on ehdottomasti markkinoiden paras tuote. Suosittelemmekin siksi kaikille asiakkaillemme 3nine-öljysumuerottimia työstökoneisiimme.

Michael Bauer, SCHMID Maschinen

Ota yhteyttä paikalliseen 3nine-kumppaniisi tai lähetä pyyntösi SCHMID-verkkosivuston kautta saadaksesi lisätietoja siitä, mikä 3nine-öljysumuerotin soveltuu SCHMID-työstökoneeseesi parhaiten.


SCHMID Maschinen
Rißstraße 29
D-88400 Biberach
Germany
+49 (0) 7351 / 1832-0
[email protected]
http://www.schmid-maschinen.de/