TRUMPF

3ninen pisaraerottimet ovat TRUMPF:n ensisijainen valinta mitä tulee ilman puhdistamiseen öljysumusta tuotantolaitoksissa.

3nine on TRUMPF:n ensisijainen valinta tehtaisiinsa Saksassa ja Sveitsissä.

TRUMPF perustettiin vuonna 1923 Stuttgartissa, Saksassa mekaanisena työpajana. Sen jälkeen yhtiö on kehittynyt ja siitä on tullut yksi maailman johtavia yrityksiä työstökoneiden, lasereiden ja teollisten sovellusten elektroniikan aloilla. Se työllistää yli 11 000 ihmistä, ja yhtiön liikevaihto on 2,81 miljardia euroa.

Globaalina yhtiönä TRUMPF suhtautuu ympäristökysymyksiin erittäin vakavasti. TRUMPH:illa on ollut käytössä vuodesta 2015 asti koko yhtymän kattava ISO 50001:n mukainen energianhallintaohjelma, jonka tavoitteena on hallita ja vähentää energiankulutusta.

Ohjelman mukaan TRUMPF pyrkii löytämään resurssitehokkaita ratkaisuja ja kiinnittämään huomiota tekijöihin, kuten energiaan, kaasuun, toimituksiin ja laitteistoihin, materiaaleihin, veteen ja lattiatilaan uusiin ratkaisuihin sijoittaessaan.  3ninen pisaraerottimet kykenevät kierrättämään jäähdytysnestettä ja öljyjä, ja niiden suodattimien kulutus on vähäistä, joten ne sopivat erinomaisesti TRUMPF:n ympäristökäytäntöihin. Ne ovat olleet yhtiön ensisijainen valinta jo usean vuoden ajan pisaraerottimia asennettaessa työstökoneisiin tuotantolaitoksissa niin Saksassa kuin Sveitsissä.


logo-trumpfTRUMPF GmbH + Co. KG
Johann-Maus-Str. 2
71254 Ditzingen
Germany
Puhelin: +49 7156 303-36935
sähköposti: [email protected]
http://www.trumpf.com/