Öljysumunerotin

Pisaraerottimemme puhdistavat konepajan ilmaa tehokkaasti työstön aikana muodostuvasta öljysumusta/höyryistä. Pisaraerottimet voidaan asentaa suoraan työstökoneeseen, mikä säästää tilaa ja tarpeettomia putkitöitä. Valittavana on kaksi pisaraerotinten tuotesarjaamme: GREEN LINE tai klassinen BLUE LINE.

GREEN LINE on uusi 3ninen öljysumunerottimien mallisarja. Nämä laitteet soveltuvat kaikkiin sovelluksiin, joissa käytetään lastuamisnesteitä tai öljyjä koneistamisprosesseissa, myös hionnan ja valuraudan koneistuksessa. Jos valitset GREEN LINE -öljysumunerottimen, voit odottaa saavasi tehokkaan laitteen, joka tarvitsee vähän kunnossapitoa ja jonka käyttökustannukset ovat pienet. Lue lisää ainutlaatuisesta GREEN LINE -teknologiasta
BLUE LINE on klassinen öljysumunerottimien mallisarjamme. Ne tuottavat 500-2500 m³/h ilmavirtauksen ja yhtä yksikköä voidaan käyttää 20 m³ työstötilavuuteen saakka. Lamellipakettierotusteknologia mahdollistaa erittäin hyvän puhdistustuloksen kompaktissa rakenteessa, joka lisäksi vaatii erittäin vähän kunnossapitoa. Yli 7 000 yksikköä on asennettu neljälle eri mantereelle, ja ne ovat todistaneet toimivuutensa.