Saint-Gobainin valinta on 3nine

Saint-Gobain, yksi 3ninen asiakkaista, kirjoittaa keskusilmanvaihtojärjestelmän vaihtoon liittyvästä valintaprosessista. Arvioinnin jälkeen se valitsi 3ninen ratkaisun.

Tuotantoteollisuus on ajautumassa kohti korkeamman paineen työstökoneita. Eräs tästä tietoinen yritys on Saint Gobain Abrasives. Sen keskusilmanvaihtojärjestelmä ei kyennyt pysymään kehityksen vauhdissa. Laitoksen oli mahdotonta saavuttaa ympäristöstandardeja ilman parannuksia. Advanced Manufacturing Mediassa julkaistussa artikkelissa se kertoo prosessista ja päätöksistä, jotka johtivat 3ninen ratkaisuun.


Saint-Gobain vaihtaa keskusilmanvaihtojärjestelmänsä

Artikkelissa Saint-Gobain kertoo, että yritys arvioi eri ratkaisuja ja päätti vaihtaa vanhentuneen ilmanvaihtojärjestelmänsä. Sen tilalle koneisiin asennettiin yksittäin 12 3ninen GREEN LINE -pisaraerotinta. Tulos oli huikea. Asennuksen jälkeen yhtiö huomasi monien kulujen pienentyneen, mukaan lukien energia- ja huoltokulujen. 3ninen ratkaisun ansiosta jäähdytysnestettä voidaan uudelleenkäyttää, minkä ansiosta jäähdytysnesteen hävikki väheni huomattavasti. 3ninen ratkaisun asennuksen jälkeen yhtiön säästöt olivat useita kymmeniätuhansia dollareita vuosittain.
Lue lisää artikkelista.