Innovatiivisia ratkaisuja teollisuusilman puhdistukseen

3nine on ruotsalainen yritys, joka kehittää ratkaisuja teollisuusilman puhdistamiseen. Vallankumouksellinen teknologiamme perustuu kartiosentrifugiin, joka saa aikaan erittäin tehokkaan puhdistuksen erittäin kompaktissa muodossa ja edellyttää vain minimaalista kunnossapitoa.

Nesteen ja kaasun erottelu on yli sata vuotta vanha keksintö. Kymmenen viime vuoden aikana 3nine on voittanut 40 % globaaleista patenteista, joita sillä on nyt yli sata kartiosentrifugeista.

3nine – Omistusrakenne

3ninen omistaa osittain Sagri Development. Se on osa Grimaldi Industri -yhtymää, Salvatore Grimaldin omistamaa ja johtamaa yritysperhettä. Muita omistajia ovat 3nine AB:n johto ja työntekijät, Christoffer Kurpátow ja Tommy Henningsson.

Grimaldi Industri AB

3nine - osa Grimaldi Industri -yhtymää

Grimaldi Industri AB on Grimaldi Industri yhtymän emoyhtiö.  Grimaldi Industri AB on 3nine AB:n pääomistaja ja se on taannut vankan taloudellisen aseman vuodesta 2001. Yhtymän sisäinen yritys, Cycleurope, on yksi Euroopan johtavia polkupyörien valmistajia, joka omistaa tunnettuja brändejä, kuten Bianchi, Cresent, Monark, DBS, Gitane, Peugeot, Kildemoes ja Puch. Muita yhtymän kokonaan omistettuja yrityksiä ovat muun muassa Karlsson Spools, Monark Exercise, Grimaldis Mekaniska Verkstad ja Plockmatic International. Grimaldi Industri -yhtymällä on 1700 työntekijää ja 2500 miljoonan kruunun vuotuinen liikevaihto.