Innovatiiviset ratkaisut teollisuuden sisäilman puhdistukseen

3nine on ruotsalainen yritys, joka kehittää ratkaisuja teollisuuden sisäilman puhdistukseen. Vallankumouksellinen teknologiamme perustuu levypinoerotukseen, jonka ansiosta saadaan erittäin korkea puhdistusaste erittäin pienessä tilassa. 3ninen teknologia takaa puhtaan ilman alhaisimmilla kokonaiskustannuksilla.


Nesteen ja kaasun erottelu on yli 100 vuotta vanha keksintö. Viime vuosikymmenen aikana 3nine on saanut 40 prosenttia maailmanlaajuisista patenteista, ja se on tähän mennessä hankkinut yli 100 patenttia.

3nine – Omistusrakenne

Vuodesta 2022 lähtien 3nine on ollut Alderin enemmistöomistuksessa. Vähemmistöomistaja on Salvatore Grimaldi, joka on ollut yrityksessä alusta asti.

Alder

Alder on pohjoismainen sijoitusrahasto, jonka tavoitteena on luoda parhaat mahdolliset edellytykset kestävän kehityksen teknologiayritysten pitkäjänteiselle kehitykselle. Alder sijoittaa vain yrityksiin, joiden toiminta vaikuttaa myönteisesti ympäristöön. Yleistavoitteena on edistää ratkaisujen löytämistä kohtaamiimme haasteisiin, kuten ilmastonmuutokseen, luonnon monimuotoisuuden vähenemiseen, resurssien rajallisuuteen ja väestönkasvuun, ja jotka voivat luoda arvoa muuttuvassa maailmassa.