Konecranes

Konecranes Machine Tool Service toimittaa 3ninen pisaraerottimia parantaakseen loppuasiakkaiden palvelua ja tukea Pohjoismaiden alueella.

3ninella ja Konecranes Machine Tool Servicellä on vuodesta 2014 asti myynti- ja palvelusopimus, jonka mukaan Konecranes toimittaa 3ninen pisaraerottimia ja palveluita työstökoneasiakkailleen Pohjoismaiden alueella.

Konecranes on maailman johtava nosturialan yhtiö, joka palvelee laajaa asiakaskuntaa, muun muassa tuotannon ja prosessiteollisuuden aloilta, telakoita, satamia ja terminaaleja. Konecranes tarjoaa tuotantoa tehostavia nostoratkaisuja ja kaikenmerkkisten nostolaitteiden ja työstökoneiden kunnossapitopalveluita. Yhtiön palveluksessa on 11 800 ihmistä ja sillä on 600 palvelupistettä 48 maassa.

Konecranesille on tärkeää voida tarjota asiakkaille laadukkaita ratkaisuja, jotka tarvitsevat vähäistä kunnossapitoa. Koska monet Konecranes Machine Tool Servicen asiakkaat käyttävät jo 3ninen pisaraerottimia, jotka voivat edesauttaa turvallisemman ja puhtaamman työympäristön aikaansaantia asiakkaille, yhteistyö 3ninen kanssa tuntui luontevalta.

3ninen pisaraerottimen alhaisten käyttökustannusten ansiosta Konecranes vaikuttaa osaltaan puhtaamman tulevaisuuden luomiseen asiakkailleen teollisuuden alalla. Konecranesin kattavan palveluorganisaation kautta 3ninen tuotteet ovat saatavissa myös täysin asennettuina.

Haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan palvelun, joka edistää tuottavuutta ja turvallisuutta. Nämä pisaraerottimet ovat osa palveluvalikoimaamme, ja ne tukevat edellä mainittua strategiaamme.

– Jukka Penttinen, MTS tuotantolinjapäällikkö, Konecranes Finland Oy

 


Konecranes Machine Tool Service toimittaa 3ninen pisaraerottimia

Konecranes Plc (HQ)
P.O. Box 661 (Koneenkatu 8)
05801 Hyvinkää, Finland
www.konecranesmts.com/